Organisator

Nieuwpoortweek
Nieuwpoortweek
Website
http://www.nieuwpoortweek.be

Andere Organisatoren

Locatie

WSKLuM Nieuwpoort
Halvemaanstraat 2, 8620 Nieuwpoort
Categorie

Datum

01 - 05 jul 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Labels

2023,
Jaarprijs,
Selectie,
trainers

Nieuwpoortweek

Beste ouders, 

Deze zomer is er niet alleen het WK in Nieuwpoort – tussen 1 en 5 juli gaat tijdens  de Nieuwpoortweek ook het Belgisch Kampioenschap door. 

We voorzien dit jaar vanuit de klasse de mogelijkheid voor de zeilers om tijdens de Nieuwpoortweek van zaterdag tot en met woensdag te overnachten in de accomodatie van Sport Vlaanderen (Nieuwpoort Havengeul), en op die manier het heen-en weer rijden wat te beperken in aanloop naar het WK 🙂 . Het aantal plaatsen is beperkt en daarom vragen we om in te schrijven voor de volledige periode. 

De kostprijs voor deze vier overnachtingen bedraagt 200 euro, voor overnachting en ontbijt/lunch/diner die door het centrum worden voorzien.   De inschrijving voor de Nieuwpoortweek zelf doe je individueel. Practische afspraken (paklijst, uurregeling, lunchpakket voor eerste dag … ) bezorgen we dan in aanloop naar het kamp.

Zoals jullie weten, draait elk cadetkamp ook op het enthousiasme van de onmisbare kampouders.  Kampouders helpen mee met de maaltijden, de (avond)animatie, de begeleiding van de kleinsten,… Ook voor dit kamp is dit het geval en willen we vragen  om in de mate van het mogelijke als ouder een deel van de kampbegeleiding (een of meerdere dagdelen of een overnachting) mee op te nemen. Dit kan zowel overdag (meehelpen bij ontbijt/lunch/avondeten, permanentie voor als kinderen van het water komen, …) als ‘s nachts (inslapende ouders) en kan aangegeven worden in het inschrijvingsformulier.  We laten jullie dan zo snel mogelijk weten of en waar je kan meehelpen.

Als er nog vragen zouden zijn, contacteer dan Chantal (kampverantwoordelijke) op 0485 847585 

Uitverkocht!