Locatie

RYCB Galgenweel
Beatrijslaan 92D, 2050 Antwerpen
Website
https://www.rycb.be
Categorie

Weer

Plaatselijke regen in de omgeving
Plaatselijke regen in de omgeving
21 ° C
Wind: 15 KPH
Luchtvochtigheid: 53 %
Voelt als: 21 ° C

Datum

06 sep 2020
Verlopen!

Tijd

09:30 - 17:00

Labels

2020

Training / Promodag

Beste Cadet ouders en zeil(st)ers,

Dit weekend en volgend weekend wordt vrijblijvend telkens op zaterdag en zondag een training ingericht op het Galgenweel.  Inschrijven hiervoor kan je via deze link. De Doodle werd nu uitgebreid met de data van het volgende weekend. Dus je kan gewoon aanvullen.

Het programma is als volgt:

10u      zeilklaar staan
10 05   theorie thierry
10.30   water op
12.30   lunch
13.30   water op
16.30   theorie thierry
17.00   einde

Tijdens het weekend van 29-30 aug je je boot laten bouyancy testen. Jozef zal alvast op zaterdag aanwezig zijn voor het aftekenen van de kaarten. Nathalie brengt de ingezamelde kaarten mee. Gelieve uw kaart dit weekend terug te recuperen.

We organizeren eveneens een promotie voor het aantrekken van nieuwe zeilers in onze klasse (zie poster hierboven). Gelieve het nieuws te verspreiden zodat we talrijke nieuwe fokkematen en stuurmannen kunnen verwelkomen in onze vloot!

Lunch zelf te maken en mee te nemen. Douches mogen niet gebruikt worden en aan de kant is iedereen vanaf 12 jaar verplicht een mondmasker te dragen.
Ook de volgende algemene COVID voorwaarden gelden

  • registratie aan bareel met QR code op voorhand van alle deelnemers; lijst ter plekke up to date te houden
  • er kunnen helaas geen ouders blijven op het Galgenweel om iets te drinken ofzo want de bar is gesloten voor de volwassenen owv Corona
  • kinderen die deelnemen aan de training kunnen wel iets kopen aan de bar, als jij dat zelf regelt, bar met tafeltje af te sluiten aan de ingang zodat er slechts 1 persoon IN de bar is…
  • betalen is met de QR-code die zich aan de onderkant van het kassa bakje bevindt (je maakt best een lijst en rekent op het einde af)
  • BBQ niet mogelijk
  • mondmaskers op het terrein GW zijn verplicht
  • in de loods binnen jullie training bubbel volgens mij niet nodig, maar die info stuur ik hierbij nog eens door
  • Douches en kleedkamers zijn en blijven gesloten. Omkleden is te doen in de loods naast je boot of je doet het thuis !
  • houd er rekening mee dat als er 1 iemand ziek zou worden door Corona, de begeleiding  dient stopgezet te worden en de regels van quarantaine enzo van toepassing zijn   Nog een zeer belangrijk puntje. Als er iemand zich ziek voelt, blijft dan thuis verwittig mij. Het is dezer dagen moeilijk iets te organiseren . Maar enkel als we de regels volgen zullen we nog iets mogen doen.

De boten kunnen van zaterdag op zondag aan de buitensteiger van de RYCB gestald worden. Stalling binnen in de loods van de RYCB is enkel voorzien voor RYCB leden met een gereserveerde plaats.

De kosten voor de deelname aan de training zijn 10 EUR per boot per weekend.

In geval van vragen kan je contact opnemen met Nathalie Gunst (0473/945714) of Thierry Den Hartigh (0475/681127). Andere problemen gelieve te bellen naar andere hulpnummers

Als iedereen zich aan de afspraken houdt, zal alles wel prima verlopen en kunnen we goed voorbereid het najaar tegemoet gaan!

Sportieve groeten en dank aan Thierry voor de organisatie van de training!

https://www.sport.vlaanderen/media/13718/protocol-voor-sportkampenkinderen.pdf